Gästbok

Här kan ni lämna en kommentar till mig om ni inte vill kontakta mig via mail eller telefon.

 

Vänligen Lena Nylén Olofsson

Vilken fin hemsida! Roligt att se alla gamla kort med hundarna genom tiderna. Minns de flesta av dem, så fina hundar. Roligt att läsa historiken också.
Eva-Lena
2011-09-10
Hej Lena! För många år sedan (1988) köpte jag en trf colliehane av dig som var e:Sandymoor Sense Of Humour u: Askforme. Så roligt att hitta släktingar här till min Kenny som jag kallade honom. Han var en underbar kille och klok som få! Tyvärr fick han reumatiskt och fick inte ens fylla 9 år. Du kan se honom på minnessidan på min hemsida om du har lust att kika in 😉 Mvh Eva
Eva Olsson
2011-09-14
Hej Eva! Men så roligt att höra ifån dig! Jesper, som vi kallade honom, var en underbar collie och en fantastisk förebild för de valpar jag hade på den tiden. Så lugn och trygg. Roligt att se dina shelties, mycket trefärgat och blue merle, mina egna favoriter genom tiderna;)
Svar från Lena
Hej!
Har tassat runt på din fina sida en stund och bla blivit lite nostalgisk. För många år sedan hade jag en hane e. din Ch. Sandiacre Sweepstake u. Ch. Bermarks Golden Christel. Han hette Colgolds Konrad. Så roligt att titta på de gamla,vackra hundarna. Men din nuvarande vackra blå Sheltie är för söt!! Lycka till med valparna.
Elisabeth Svedborg
2011-09-17
Tack Elisabeth och Ida för de fina orden:) Det är roligt att ni uppskattar min hemsida och de gamla fina colliena och Lollo förstås
Svar från Lena
Jättefin hemsida! Vilken fin sheltietik du har! Blue merle är favoritfärgen, har själv en blmfärgad hane e. Hillacre hot to trot Mvh Ida
Ida
2011-09-19
Bra jobbat! Det var mycket nostalgi och många fina minnen av Dina hundar och från våra tripper till Norge t.ex.
Bra gjort att ha sån koll på alla dessa fotografier som man tagit under årens gång.Lycka Till med Shady Lady och framtiden.
Inger
2011-09-28
Vilken härlig hemsida du har. Var inne och tittade på din foto. Vilka underbara blue sheltie du har. Jag är fortfarande lika förtjust i blått. Hade rätt många själv. Men det var då det. Min sista blue merle-collie var Bermark från Bermarks . Men tyvärr trivdes hon inte när vi kom till stan. Inte nog med att vi flyttade från villa till lägenhet, även hennes kompis ”Lizette” gick bort efter ett år i stan. Sen blev ”Lotta” vilsen. Tyckte livet var pest o pina. Så jag bytte henne mot sheltien Bibbi. Det har jag aldrig ångrat. Vet att Lotta har det bra där hon är, och vi har fått världens underbaraste hund. Någon gång får jag kanske en blue merle.
Kerstin
2012-08-18
Tack Kerstin! Alltid roligt när någon visar uppskattning:) När jag födde upp collie så var trefärgat min favoritfärg och nu med sheltiena så är det blue merle. Jag har alltid varit lite ”off road” och sobel/vit är inget för mig.:)
Svar från Lena

Vill du lägga till något i gästboken? Fyll i formuläret nedan 🙂